Pályázat

A Borkeksz Bt. 2017 júliusában indult, a GINOP-5.2.3-16-2017-00230 azonosító pályázat segítségével. Az induláskor már nagyrészt kikísérleteztük Borkekszeink receptjeit, és elkészítettük a címketerveket. A termékek az induláskor bérgyártásban készültek a megrendelések szerint. Kezdetben három ízzel indítottunk. A csomagolás viszont nem elégítette ki a vásárlói igényeket, ezért egy újfajta csomagoláson kezdtünk el dolgozni. A műanyag tégelyes csomagolás sok szempontból praktikus volt, de a környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve egy új, környezetbarát csomagoláson dolgozunk.

A projekt során bővítettük portfóliónkat is, így már nyolcféle ízű kekszet értékesítünk. Partnereink véleményét és igényeit figyelembe véve utat nyitottunk az egyedi ízesítésű kekszek gyártására, melyeket egyedi címkékkel láttunk el. 2018-ra elkészült honlapunk és webshopunk is, így az ország bármely pontjáról kényelmesen rendelhetnek vásárlóink.

Több sajtómegjelenésünk volt, melyek segítették a termék bevezetését és elterjedését. Videót is készítettünk, hogy még szemléletesebben tudjuk bemutatni termékeinket, azok minőségi és kézműves jellegét.

A projekt időszaka alatt több borász és kereskedő is partnerünk lett, reméljük, minél többen megtalálják a lehetőséget termékeinkben.

Mára már sikerült egy bérelt helységben kialakítani saját kisüzemünket, és azon dolgozunk, hogy termékeink minél több borászathoz és borkereskedőhöz eljussanak.